pic

Sessies

Combinatie van technieken

Mijn aanbod omvat Rebalancing, Cranio-sacraal-therapie en Coaching sessies. De scheidslijn tussen deze drie vormen is echter dun en vaak gebruik ik tijdens een sessie een combinatie vanuit verschillende stromingen.


Je lichaam als instrument
Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend om het lichaam als instrument te gebruiken voor verdieping en bewustwording. Je zult echter merken hoe waardevol het is om naar de signalen van je lichaam te luisteren en hoe gemakkelijk je zo lichaam en geest weer in balans kunt brengen.

Reguliere therapie versus sessies

Alle sessies die ik aanbied zijn geen vervang voor een reguliere behandeling of therapie. Ik zal daarom altijd eerst met je nagaan of je klachten, zowel fysieke als mentale, door een reguliere arts zijn onderzocht en als nodig met je behandelaar contact opnemen of mijn sessies geen contra-indicatie vormen voor een reguliere behandeling/therapie.

pic

Goed om te weten

1.
Een sessie duurt ongeveer 1,5 uur inclusieve voor- en nabespreking.

2.
Tijdens de eerste sessie zal er een intake plaatsvinden waarin we onder andere kijken naar je thema en je behoeften. Aan de hand daarvan zullen we samen overleggen wat het beste bij je past en ik zal een indicatie geven over het aantal sessies dat je ongeveer nodig zult hebben.

3.
De sessies zijn individueel afgestemt op ieders behoeften en zullen daarom ook van keer tot keer varieeren, afhankelijk van wat zich op dat moment aandient en nodig is.

4.
Mijn manier van werken heeft tijd nodig omdat ik naar jou als geheel kijk. Dat betekent dat er na een eerste sessie vaak nog niet veel verandering voelbaar is. Ik raad daarom een minimum van drie sessies aan.

  • “Tijdens de sessies bij Johanna ontdek ik steeds nieuwe dingen over mezelf. Deze inzichten helpen me in het dagelijks leven om beter te kunnen ontspannen en vrijer op situaties te reageren.”
    — Regina
  • "Door goed naar je te luisteren legt Johanna letterlijk de vinger op de gevoelige plek. Ze gaat voor kwaliteit, bij haar ben je in goede handen. Een aanrader!"
    — Sjef
  • "Johanna kan goed luisteren, verbanden leggen en is heel sensitief. Ze heeft een fijne techniek waardoor haar aanraking prettig voelt."
    — Corinne